I Sales

I have never worked a day in my life without selling, if I believe in something, I sell it, and I sell it hard (e. lauder)

Omschrijving

De focus in het bedrijfsleven is vooral gericht op resultaten. Ons succes als verkoper hangt dan ook in belangrijke mate af van de resultaten die we kunnen realiseren bij onze klanten. De hedendaagse verkoper is steeds meer een proactieve consultant die zijn klanten helpt bij het realiseren van hun resultaten. De vraag die we hierbij steeds dienen na te gaan is: wat heeft onze klant nodig om succesvoller te functioneren? Of, wat is de behoefte van de klant en hoe speel ik daar best op in?

Doelstelling

We leren de deelnemers hun kans op verkoopsucces gevoelig te vergroten door het gebruik van een duidelijke verkoopstructuur. We gaan uit van een klantgerichte verkoopsmethode waarbij onze prospect en zijn problematiek centraal staat. Onze interventies zijn erop gericht een lange termijn relatie met de klant te verkrijgen, dit echter zonder de korte termijn objectieven uit het oog te verliezen.

Na deze training heb je een antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe ontdek ik de behoeften van mijn klant?
 • Hoe toon ik aan mijn klant dat onze oplossingen de beste zijn?
 • Hoe ga ik om met bezwaren?
 • Welke zijn de verschillende manieren om een gesprek af te sluiten?
 • Hoe onderhandel ik over onze prijs?
 • Doelgroep

  Zowel beginnende verkopers als de ervaren verkopers die nieuwe technieken willen ontwikkelen om beter in te spelen op de markt.

  Tijdsduur

  1 of meer dagen

  « Terug naar overzicht