REINVENT YOUR JOB - JOBREPAIR

Coachingstraject Spanje

Is de energiebalans in je job helemaal zoek? Ben je in between jobs en op zoek naar een nieuwe richting in je carrière? Twijfel je wat de juiste keuzes zijn in je werk?

Soms komen we er niet aan toe om de tijd te nemen. Te vertragen om de juiste keuze te maken. Je creëert meer ruimte in je hoofd door echt stil te staan bij de dingen, los van de dagelijkse beslommeringen. Zon, natuur en cultuur helpen je om je denkproces in je eigen ritme aan te pakken. Het samenbrengen van mensen en gesprekken over hun ervaringen, twijfels, keuzes, werkt heilzaam. De rust van Andalusië brengt je misschien wel dé coachingsreis van je leven!

Het programma

Jouw situatie en vraag is uniek dus daar gaan we liefst flexibel mee om. We hebben ervaring met diverse vragen en kennen de ingrediënten om tot goede keuzes te komen. Het proces loopt meestal als volgt:

 • We starten in België met een intakegesprek. Zo maken we kennis met elkaar en kan je jouw vragen en verwachtingen formuleren.
 • We hebben in Spanje dagelijkse coachingsgesprekken gespreid over 3 dagen – mogelijk als wandelcoaching
 • We werken in groepjes van maximum 2-4 personen
 • Er komen diverse reflectie-en verdiepingsopdrachten aan bod uit het boek Slim Interviewen, Attitude in a Box, het Jobcraftingspel, het New Generation Work programma,… Onze coach zet i.f.v. de vraag methodieken in uit NLP, systeemwerk, oplossingsgericht werken en positieve psychologie.
 • Indien interesse: kunnen we samen koken & wandelen of cultuur opsnuiven - facultatief en extra te betalen aan de therapeut: yoga, reflexologie, massage
 • We sluiten af met een follow-up gesprek in België twee weken na de buitenlandse coaching

Wanneer?

de buitenlandse coachings vinden in 2019 plaats op de volgende 5 tijdstippen:

 • van zondag 24/2 tot woensdag 27/2 (afgelopen)
 • van zondag 2/6 tot donderdag 6/6
 • van zondag 29/9 tot donderdag 3/10
 • van zondag 27/10 tot donderdag 31/10
 • van zondag 3/11 tot donderdag 7/11

Waar?

Competa en omgeving (een uurtje rijden van Malaga, een half uurtje van Torre del Mar), in hartje Andalusië. 

De overnachtingen vinden plaats in Casa Roble: http://www.casaroble.net/nl/

Op aanvraag kan dit traject ook in België worden uitgerold.

...


Meer info

Vraag je graag een persoonlijk gesprek aan, stuur een mail naar info@dynamo.be

Wat zijn situaties waarmee mensen aan de slag gingen

Tom - Ik heb een carrière van 15 jaar in een uitdagende job bij een multinational achter de rug. Mijn sollicitatie voor de hoogste positie in de organisatie liep tweemaal slecht af en de enige keuze was ontslagen worden. Dat voelt moeilijker aan dan eerst gedacht. Alhoewel ik me financieel geen zorgen hoef te maken en ik voldoende tijd heb om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging werd ik snel onrustig en begon ik te solliciteren. Daar liep ik al meteen een teleurstelling op. Even wat denktijd nemen leek me een goed idee.

Sylvie - De Amerikaanse multinational waarvoor ik al 30 jaar werk is lang niet meer dezelfde. Het botst met mijn waardensysteem als ik merk hoe mensen soms snel weggezet worden. Ik koos in mijn leven steeds eerst voor mijn werk omdat ik er ook zoveel van terug kreeg. Ik slaap slecht, pieker voortdurend en heb op het werk ruzies waarna ik dan kwaad ben op mezelf. Nog nooit heb ik zo vaak gehuild, alleen in de auto op weg van het werk. Dat kan zo niet verder!

Ingrid – Het gaat goed met mij, ik word gewaardeerd, doe boeiende projecten in een intellectueel uitdagende organisatie. Toch blijf ik dromen om voor mezelf iets te doen, alleen of samen met mijn levenspartner die in een topbank werkt en tijdens de week in het buitenland vertoeft.

Viktor – Mijn bedrijf groeit als kool. We zitten in een tweede groeigolf en ik leerde om de dingen wat meer los te laten. Dat dacht ik. De andere bestuurders hebben een afwijkende visie op hoe we als bedrijf georganiseerd moeten zijn. Ik heb mijn twijfels of dit wel goed zit. Ik lig er wakker van. Overdag zit mijn agenda vol met zoveel vragen, opdrachten, beslissingen over het operationele. Ik moet dringend even op adem komen om mijn gedachten te structureren.

Corrie – De job waarover men vertelde toen ik solliciteerde is helemaal niet wat het geworden is. Langzaamaan draaide het uit op verschillende taken die ik niet graag doe. Na het eerste coachingsgesprek nam ik een moedig besluit en diende ik mijn ontslag in. Dan had ik de tijd om me te focussen op het uittekenen van mijn toekomstig project. Eén jaar later ben ik nog altijd zo blij met die keuze, mijn leven is zo anders. Toch is de job erg uitdagend maar ik krijg er ook zoveel energie van terug.