Slim op sollicitatiegesprek

Slim op sollicitatiegesprek

Online opleiding


Het loopt vaak mis tijdens het sollicitatiegesprek


Wie gaat al niet eens kijken naar de jobaanbiedingen? Maar voor je solliciteert schat je graag de job in. Want je steekt liefst geen tijd in iets waar je kansen laag liggen.

En als je dan uitgenodigd wordt, wat kan je verwachten van een sollicitatiegesprek vandaag? Wist je dat mensen hun droombaan zien en niet solliciteren omdat ze zich erg ongemakkelijk voelen bij het gesprek? Erg spijtig natuurlijk.

Nu niet meer als je deze module volgt. Je hoeft nog helemaal geen uitnodiging voor een sollicitatiegesprek te hebben om een kijkje te gaan nemen en je zekerder te voelen. Heb je de uitnodiging wel dan is dit de beste voorbereiding om die baan te krijgen waar je hart sneller van gaat slaan!

Ik geef je als expert in gesprekken over werk en 20 jaar trainer aan recruiters een unieke inkijk achter de schermen.

In de training krijg je in vijf delen de volgende thema's die nog nooit eerder gepubliceerd werden:

  • Je werkverhaal vertellen: een boeiend werkverhaal heeft een rode draad en die geeft meer kans op de baan. Iedereen kan dit leren vertellen als je er maar voor zorgt dat je binnen de sollicitatiedriehoek blijft.
  • Hoe de recruiter denkt: met een inzicht in de psychologie van de recruiter en hoe hij beslissingen neemt kan je de uitkomst beter beïnvloeden. Door te weten waar een recruiter naar zoekt in een sollicitatiegesprek, zal je de anderen een stapje voor zijn. Met 15 wetenschappelijk onderzochte goede indruktechnieken kom je aardig op weg om de gunfactor te verhogen.
  • De vragen inschatten: als ik weet wat ze gaan vragen dan kan ik de resultaten beïnvloeden. Daarom leer ik je het gebruik van de jobscan en de vragenvoorspeller. Met deze twee universele antwoordtechnieken kun je elke vraag perfect beantwoorden.
  • Je antwoorden inoefenen: omdat je het niet alleen moet weten maar het ook moet kunnen. Je oefent met voorbeelden van echte kandidaten en niet met acteurs. Zo zie je dat het nooit helemaal af is maar het je wel de baan oplevert.
  • Tot slot: krijg je nog een handige spiekbrief om mee te nemen naar je sollicitatie.

  <<<BOEK HIER DE ONLINE OPLEIDING>>>>