Coaching op de werkvloer

Na een vormingstraject kunnen we coaching op de werkvloer aanbieden. Dat gebeurde onder meer bij Quick: na een management programma en development center stonden onze trainers de deelnemers op de werkvloer bij. Wat hun moeilijkheid ook was, de trainer-coach stond paraat om ter plekke waar nodig bij te sturen. Coaching op de werkvloer heeft het voordeel dat deelnemers functioneren in hun dagelijkse werkomgeving zodat de resultaten concreet en to the point zijn.

Career coaching – loopbaanbegeleiding-outplacement

Bij loopbaanbegeleiding helpen we een kandidaat bij het vinden van een geschikte loopbaan of dit nu in het bedrijf is waar hij aan het werk is (in change projecten) of eventueel buiten het bedrijf (in outplacement projecten). Het vertrekpunt van Dynamo zijn de criteria te vinden die voor de kandidaat gemotiveerd werk betekent.

Attitudegericht Radar coaching programma

Via een gestructureerd interview (Radar interview) schatten we een kandidaat zijn profiel in op 48 parameters. Deze parameters worden in de coaching door de kandidaat bevestigd. Hiermee gaan we vervolgens verder aan de slag met de kandidaat: vergelijking met jobprofiel, cultuur van het bedrijf, teamcultuur, de manager (n+1) of de directe medewerkers (n-1).

Oplossingsgericht coachen

Bij oplossingsgericht coachen ligt de nadruk op het vinden van wat al goed gaat. Oplossingsgericht werken baseert zich op het werk van Steve de Shazer. Dynamo verfijnde de aanpak door een gestructureerde vraagstelling die zowel individueel als in groep kan worden gebruikt.