New Generation Work Podcast - Nulcast

op 12/09/2016
  • podcast

Het Nieuwe Werken vraagt van ieder van ons het opfrissen van bestaande en het aanleren van een aantal nieuwe vaardigheden. In deze podcast van Wim Thielemans, oprichter van Dynamo en de School for Recruitment, zetten we stevig in op het behalen van resultaten in het creëren van jouw werkplek van de toekomst.

We verdiepen inhoudelijke thema’s, reiken praktische modellen aan en geven praktijkvoorbeelden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn jobcrafting, teamcrafting, attitudegericht interviewen, competentiegericht interviewen, consulting skills, beter beslissen, governance meetings, vergaderen 3.0, win-win onderhandelen, co-creatie, niet hiërarchisch leiden, zelfsturing, …

We geloven dat je best met kleine stappen jouw New Generation Work verhaal schrijft.De podcast is een resultaatcast, 20 tot 30 minuten per aflevering, één onderwerp per aflevering met duidelijke tips. Wekelijks kan u een nieuwe aflevering direct beluisteren of kan u zich abonneren via:

Het onderwerp van aflevering 1 gaat over “slim interviewen”. Wat is het en waarom moeten we slim interviewen in een coachings-, loopbaan- of recruteringsgesprek?

Het boek Slim Interviewen van Wim Thielemans is direct te bestellen via sliminterviewen.be

De inhoud van elke aflevering kan je telkens in een handige samenvatting downladen.

The New Generation Work Podcast - ontvang updates direct in je inbox

Vul uw e-mailadres in en ontvang ieder keer een e-mail wanneer er een nieuwe aflevering van de New Generation Work podcast online staat.