Wim Thielemans

Managing Partner

Toen hij in 2004 aan de wieg stond van Dynamo en in 2009 de School for Recruiment startte, kon hij al prat gaan op een rijkgevulde en internationale carrière.
Gewapend met een licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en een extra kandidaatsdiploma Industrieel Ingenieur, ging hij aan de slag op het kabinet van de Staatsecretaris voor KMO’s. Het buitenland lonkte. Na het vervullen van de rol als Product Manager voor een Hotel Import divisie, werd hij Manager van de Seychelles Duty Free Shops. Eenmaal terug in België, maakte hij buitenlandse bedrijven wegwijs in de Europese markt, als onafhankelijk Sales en Marketing Consultant. 
In de VS behaalde hij zijn Master Practitioner in NLP aan het gerenommeerde First Institute of NLP van Richard Bandler. In Canada werd Wim door Shelle Rose Charvet gecertifieerd LAB Profile© consultant en trainer en later Master Trainer. 
Een laatste tussenstap, vooraleer hij Managing Partner van Dynamo werd, zette hij bij Eurosem in de functie van Trainer Consultant en bij Ogilvy was hij Manager Employer Branding. Hij is Facilitator Systeemwerk en Organisatie-opstellingen, en volgde een opleiding in Appreciative Inquiry en Solution Focused werken. Momenteel werkt hij aan Grote Groep Leren.